Facebook

Τρίτη 22 Ιουνίου 2010

Καιρός Τρίτη 22 Ιουνίου 2010


Aστατο καιρό με νεφώσεις στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, βροχές και τοπικές καταιγίδες στη Δυτική, τη Βόρεια, και την Κεντρική Ελλάδα καθώς επίσης και το Βόρειο Αιγαίο, περιμένουμε την Τρίτη 22 Ιουνίου 2010.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 ως 28 – 29 βαθμούς στη Β. Ελλάδα, από 17 ως 30 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, από 17 ως 25 στη Δυτική Ελλάδα και από 20 έως 26 – 27 στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν δυτικοί – νοτιοδυτικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί, και τοπικά στα νότια έως σχεδόν θυελλώδεις, στρεφόμενοι από το απόγευμα στα βόρεια σε βορειοδυτικούς. Στο Ιόνιο θα πνέουν δυτικοί – βορειοδυτικοί άνεμοι μέτριοι έως ισχυροί και πρόσκαιρα τις πρωινές ώρες τοπικά στα κεντρικά τμήματα σχεδόν θυελλώδεις.

Λίγες νεφώσεις περιμένουμε την Τρίτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 27 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις μέτριοι, ενισχυόμενοι σημαντικά από το απόγευμα αρχικά στο Σαρωνικό και αργότερα στο Ν. Ευβοϊκό.

Λίγες νεφώσεις οι οποίες το μεσημέρι θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν λίγες βροχές και πιθανώς τοπικές καταιγίδες, περιμένουμε την Τρίτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 26 βαθμούς. Οι άνεμοι στον Θερμαϊκό θα πνέουν μέτριοι από βορειοδυτικές διευθύνσεις, ενισχυόμενοι από το απόγευμα, στρεφόμενοι σε βόρειους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

our.news@live.com