Facebook

Πέμπτη 24 Ιουνίου 2010

Αστοχία και “σφαγή”, Αυστραλία - Σερβία 2-1


Η Σερβία ήταν καλύτερη από την Αυστραλία, έχασε πολλές ευκαιρίες, δεν την δόθηκε πέναλτι στο 86΄και ηττήθηκε αποχαιρετώντας την διοργάνωση.
Το ματς ξεκίνησε με τον Κράσιτς να χάνει αυτά που δεν χάνονται και την Αυστραλία να ψάχνει τα πατήματα της στον αγωνιστικό χώρο.

Στη συνέχεια ο αγώνας ο ισορρόπησε αλλά φαινόταν θέμα χρόνου να σκοράρουν οι Σέρβοι. Κάτι τέτοιο όμως δεν έγινε. Αντίθετα ο Κέιχιλ με κεφαλιά στο 69΄έφερε τα πάνω – κάτω και σα να μην έφτανε αυτό πέντε λεπτά αργότερα ο Χόλμαν με μία βολίδα νίκησε για δεύτερη φορά τον Στοίκοβιτς.

Στο τελευταίο 20λεπτο ο Άντιτς ρίσκαρε βγάζοντας όλους τους παίκτες στην επίθεση με αποτέλεσμα το ματς να αποκτήσει μία άγρια ομορφιά. Στο 85΄ο Πάντελιτς μείωσε , ενώ ένα λεπτό αργότερα ο διαιτητής δεν είδε καθαρό χέρι του Νιλ μέσα στην περιοχή μετά από κεφαλιά του Βίντιτς. Οι Αυστραλοί δεν μπόρεσαν να αξιοποίησουν κάποια αντεπίθεση και στο 92΄ο Πάντελιτς έχασε την ευκαιρία του αγώνα, όταν από τα δύο μέτρα έστειλε την μπάλα άουτ. Το 2-1 έμεινε μέχρι το τέλος δίνοντας στους Αυστραλούς μία νίκη γοήτρου αφού και οι δύο ομάδες αποχαιρέτησαν την διοργάνωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

our.news@live.com