Facebook

Κυριακή 20 Ιουνίου 2010

"Τα 10 πιο εντυπωσιακά Sky Bars στο κόσμο"


"Ανέκαθεν στη παγκόσμια ιστορία, ο άνθρωπος φιλοδοξούσε να φτάσει μέχρι τα σύννεφα μέσω των υποσχόμενων κατασκευών του. Τα μοντέρνα sky bar που υψώνονται αρκετά μέτρα πάνω από τις μεγαλύτερες πόλεις του κόσμου, αποτελούν απόδειξη για την αγάπη του ανθρώπου για τα ύψη.

Αυτά δεν αποτελούν μόνο εντυπωσιακές αρχιτεκτονικές κατασκευές που φτάνουν μέχρι τον ουρανό, αλλά προσελκύουν και επισκέπτες καθώς προσφέρουν μαγευτική θέα των τριγύρω αστικών περιοχών. Εδώ είναι μια λίστα με τα δέκα κορυφαία sky bar του κόσμου, για όλους όσους που ποθούν τα ιλιγγιώδη ύψη!

1. State Tower Sky Bar, Bangkok

Το Dome at State Tower φαίνεται πανέμορφο λόγω του ύψους του, τα μεθυστικά και εκπληκτικά χρωματικά εφέ από όπου μπορείτε να δείτε τη καταπληκτική θέα του ποταμού Chao Phraya και του Μπανγκόκ.

2. Traders Hotel Sky Bar in Kuala Lumpur

Απολαύσετε μια υπέροχη θέα από το φαντασμαγορικό σαλόνι του τελευταίου ορόφου στο κτήριο Petronas ενώ ακούτε χαλαρωτική μουσική.

3. Tokyo New York Sky Bar

Ζωντανή μουσική τζαζ και κοκτέιλ γύρω από την πανοραμική θέα της περιοχής Shinjuku. Μπορείτε επίσης να παραγγείλετε κάποιο γεύμα από τη σειρά εντυπωσιακών ιαπωνικών πιάτων που προσφέρονται.

4. Sydney Blu Horizon Sky Bar

Αγναντεύεστε το Darling Harbor απολαμβάνοντας κάποιο κοκτέιλ ή ακόμα μια κούρα ομορφιάς από το LaClinica beauty therapists.

5. New York Salon de Ning Sky Bar

Αυτό το sky bar χαρακτηρίζεται από τις όμορφες εξωτερικές βεράντες του, από όπου μπορείτε να χαλαρώσετε, ενώ θαυμάζετε τη Fifth Avenue, τον κήπο του Μουσείου Μοντέρνας Τέχνης και το Central Park. Η διακόσμηση του σαλονιού έχει ένα μείγμα Ανατολικών και της Δυτικών στοιχείων που θα βρείτε σίγουρα συναρπαστικό.


6. Hong Kong Azure Restaurant Slash Sky Bar

Εντυπωσιαστείτε με τα μαγευτικά φώτα της πόλης από αυτό το ιλιγγιώδεις ύψος.


7. Los Angeles Sky Bar

Τοποθετημένο στο Ξενοδοχείο Mondrian στο δυτικό Hollywood, αυτό το Sky-Bar είναι ένα από τα καυτά σημεία της πόλης που μαζεύονται πολλά αστέρια του κινηματογράφου.

8. Berlin TV Tower Sky Bar

Αυτός ο πύργος τηλεόρασης είναι το πιο ψηλό κτίριο στο Βερολίνο, 203 μέτρα πάνω από το έδαφος. Η κυβέρνηση επίσης μισθώνει τον πύργο για φανταχτερές τελετές γάμου.

9. Dubai Vu’s Sky Bar

Αυτό το sky bar βρίσκεται στο ύψος των 1.024 ποδιών μέσα από το Jumeirah Emirates Towers, όπου μπορείτε να απολαύσετε ένα υγιεινό μενού μαζί με κάποιο κοκτέιλ. Μπορείτε πραγματικά να κοιτάξετε τη σαρωτική θέα στον ορίζοντα του Ντουμπάι, του Αραβικού Κόλπου και να αισθανθείτε ότι ο κόσμος βρίσκεται στα ποδιά σας.

10. Sky Bar, Virginia Beach, Virginia

Θεμελιωμένο πάνω από το Hilton Virginia Beach Oceanfront, αυτό το μπαρ στον τελευταίο όροφο φαίνεται να επιπλέει στον αέρα. Από εδώ μπορείτε να δείτε τις ακτές της Βιρτζίνια που εκτείνονται προς τα βόρεια και νότια και τον ορίζοντα του Ατλαντικού στα ανατολικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

our.news@live.com