Facebook

Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2010

Οι "καυτές" μούσες της Ζανκτ Πάουλι!

Διπλό φέτος το θέαμα για τους οπαδούς της Ζανκτ Πάουλι, καθώς σε κάθε γκολ της ομάδας τους εντός έδρας, θα απολαμβάνουν και ένα "καυτό" χορευτικό από τρεις επαγγελματίες στριπτιζέζ (photos)!



O λόγος για τις Άντζελίνα, Νίκι και Σίντι, καλλιτέχνιδες του κέντρου διασκέδασης της περιοχής "Susis Show Bar", οι οποίες δίνουν σόου σε μπάρες, σε μία σουίτα χωρητικότητας 20 ατόμων που έχει νοικιάσει το συγκεκριμένο νυχτερινό κέντρο εντός του γηπέδου της Ζανκτ Πάουλι.




Περιττό να αναφερθεί πως σε κάθε ματς που γίνεται στο "Millerntor Stadion" η σουίτα κατακλύζεται προκειμένου να απολαύσει τις κοπέλες με τα μικροσκοπικά μαύρα μπικίνι (στά εσώρουχά τους υπάρχει μάλιστα το έμβλημα της νεκροκεφαλής, σήμα-κατατεθέν της ομάδας), με την επικεφαλής του "Susis Show Bar" Σούσι Ριτς να τονίζει:

"Πιστεύουμε ότι δεν υπάρχουν μόνο άνδρες αλλά και ορισμένες γυναίκες που διασκεδάζουν με το σόου που προσφέρουμε. Είναι μία διαφορετική μορφή ψυχαγωγίας που διασκεδάζει πολύ κόσμο".

Όσο για την μοναδική "παραφωνία" που περιβάλλει το συγκεκριμένο σόου, αυτή δεν είναι άλλη από την συγκομιδή τερμάτων των παικτών της ομάδας, οι οποίοι έχουν καταφέρει να στείλουν μόνο 7 φορές τη μπάλα στα δίχτυα στα ισάριθμα εντός έδρας ματς που έχουν δώσει μέχρι τώρα.

Μην ξεχνάτε: "No goal, no party"...

Φωτογραφίες από τις σέξι παρουσίες στο γήπεδο της Ζανκτ Πάουλι








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

our.news@live.com