Facebook

Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2010

Γενική πρόγνωση καιρού για Δευτέρα 22/11/2010

Αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές στο Βόρειο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και σταδιακά και στη Μακεδονία περιμένουμε τη Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2010. Το βράδυ στα βορειοδυτικά οι βροχές θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν και καταιγίδες. Το πρωί θα σημειωθούν τοπικές ομίχλες.







Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 16 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 12 έως 23 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, από 9 έως 19 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 12 έως 21 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 10 έως 20 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη αλλά στα βόρεια παράλια του νησιού η μέγιστη θα αγγίξει τους 24 βαθμούς.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι αλλά από το μεσημέρι και μετά θα ενισχυθούν σε ισχυρούς και τοπικά σχεδόν θυελλώδεις. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις και τοπικά θυελλώδεις αλλά από το βράδυ θα εξασθενήσουν.

Αυξημένες νεφώσεις περιμένουμε τη Δευτέρα στην Αττική. Το πρωί η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 20 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι και από το βράδυ ισχυροί.

Αυξημένες νεφώσεις με πιθανότητα τοπικών βροχών από το μεσημέρι και μετά και τοπικές ομίχλες το πρωί περιμένουμε τη Δεύτερα στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 15 βαθμούς. Οι άνεμοι στον Θερμαϊκό θα πνέουν νοτιοανατολικοί ασθενείς έως μέτριοι και σταδιακά ισχυροί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

our.news@live.com