Facebook

Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 2010

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 1/9/2010 έως 2/9/2010



ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 1/9/2010 έως 2/9/2010




Κριός 21/3-20/4
Επωφεληθείτε από τις συγκυρίες που θα σας βοηθήσουν να προετοιμαστείτε στο να πετύχετε κάτι περισσότερο από τις επιδιώξεις σας. Δημιουργήστε καινούριες βάσεις για να στηρίξετε καλύτερα την υπάρχουσα σχέση σας και να την καλυτερέψετε, ενώ οι αδέσμευτοι θα βρείτε τη σχέση που σας ταιριάζει για να κατασταλάξετε. Τυχεροί αριθμοί: 4, 16, 29, 35, 43.

Ζυγός 23/9-22/10
Παρόλο που θα εκπληρώσετε αρκετές από τις επιθυμίες σας, η αυτοέκφρασή σας θα αρχίσει να περιορίζετε από τις υποχρεώσεις που έχετε να φέρετε σε πέρας. Ξεκαθαρίστε συγκεχυμένες καταστάσεις που δε σας επιτρέπουν να δείτε ξεκάθαρα τα πράγματα. Για να βρείτε πρακτικές λύσεις σε ότι σας απασχολεί, φροντίστε να επανέλθετε σε λογικά πλαίσια. Εάν νιώθετε κακόκεφοι, μη βρίσκεστε με άτομα που δεν μπορούν να σας βοηθήσουν. Τυχεροί αριθμοί: 2, 15, 27, 38, 49.

Ταύρος 21/4-20/5
Τολμήστε κάτι πιο δυναμικό στον εργασιακό χώρο τώρα που έχουν βελτιωθεί οι συνεργασίες σας, χωρίς να είστε απόλυτοι στις απόψεις σας. Οπότε, όσοι είστε μόνοι, ανοίξτε την καρδιά σας στο πρόσωπο που θα σας πλησιάσει και να είστε σίγουροι ότι δε θα βγείτε χαμένοι. Σε γενικές γραμμές μην ξεπεράσετε τις ανάγκες του εαυτού σας, μόνο και μόνο για να ικανοποιήσετε τους άλλους, γιατί έτσι θα πετύχετε πολύ εύκολα να μείνετε μόνοι. Τυχεροί αριθμοί: 8, 14, 25, 39, 48.

Σκορπιός 23/10-22/11
Εάν θέλετε κάτι πολύ δεν είναι τόσο δύσκολο όσο νομίζετε να το πετύχετε. Αποδεχτείτε ορισμένες καταστάσεις και προχωρήστε μπροστά. Αναβάλετε όσο μπορείτε αποφάσεις που αφορούν επαγγελματικά σας θέματα. Σε όσους θέλουν να επιβάλουν τις απόψεις τους, απλά αμυνθείτε. Για να νιώσετε ασφάλεια στην εργασία σας, δημιουργήστε τις κατάλληλες συνθήκες. Τυχεροί αριθμοί: 5, 11, 29, 32, 45.
Δίδυμοι 21/5-21/6 Πρέπει να μάθετε να είστε πιο συγκαταβατικοί σε ορισμένα θέματα, γιατί κάποιες φορές έχουν οι άλλοι δίκιο και εσείς άδικο. Πρέπει να μάθετε να τις διαχειρίζεστε και όχι να τις σπαταλάτε από φόβο. Ακόμα και αν υπάρχει κάτι που ίσως σας ενοχλεί, σκεφτείτε πως υπάρχει τρόπος να το λύσετε πολιτισμένα και δεν χρειάζεται να καταφύγετε σε τσακωμούς. Τυχεροί αριθμοί: 1, 19, 21, 30, 44.

Τοξότης 23/11-21/12
Όσο νιώθετε αβέβαιοι για αυτά που κάνετε θα δέχεστε παρεμβολές και θα αφήνετε περιθώρια στους άλλους να σας κρίνουν, ακόμα και να σας κατακρίνουν. Μη δώσετε συνέχεια στην άσχημη συμπεριφορά φίλου σας που περνάει άσχημη περίοδο στη ζωή του.Απολαύστε τη ζωή σας, κοντά σε άτομα που ξέρετε ότι σας αγαπούν και σας εκτιμούν. Μη δημιουργείτε προβλήματα στη συναισθηματική σας ζωή με αντιζηλίες. Τυχεροί αριθμοί: 3, 17, 21, 39, 46.

Καρκίνος 22/6-22/7
Για να είναι η επικοινωνία σας πιο εύκολη και να μην υπάρχουν παρερμηνείες, πρέπει πριν μιλήσετε να προσπαθείτε να βρεθείτε στη θέση του άλλου. Αφήστε τη μέρα να κυλήσει, προσπαθώντας να καλυτερέψετε τη σχέση σας και όχι να τη διαλύσετε, εφόσον αυτό δεν το θέλετε ούτε και εσείς. Δώστε λίγο παραπάνω χώρο και χρόνο στους γύρω σας, χωρίς βέβαια να το κάνετε με βαριά καρδιά ή να νιώθετε άσχημα. Τυχεροί αριθμοί: 6, 13, 20, 34, 42.

Αιγόκερως 22/12-20/1
Μην προσπαθείτε να αλλάξετε τις απόψεις ορισμένων ατόμων που δε θέλουν να καταλάβουν τις θέσεις σας, γιατί θα κάνετε τα πράγματα χειρότερα. Προσέξτε τις αλλαγές στη διάθεσή σας που μπορούν να σας δημιουργήσουν ψυχοσωματικές αντιδράσεις. Σταματήστε να αγχώνεστε εάν σε κάποια θέματα δεν έχετε βρει ακόμα λύση. Με το να βάζετε το πείσμα μπροστά όταν οι άλλοι αντιδρούν διαφορετικά, δεν κερδίζετε τίποτα. Τυχεροί αριθμοί: 2, 16, 25, 39, 48.

Λέων 23/7-23/8
Ξεκαθαρίστε αυτά που διεκδικείτε, γιατί η αγωνία σας αν δε ζητήσετε εγγυήσεις για αυτά που σας υπόσχονται θα είναι μεγαλύτερη. Δείτε τα μικροκαυγαδάκια που ίσως υπάρχουν με το σύντροφό σας και δεν είναι ουσιαστικά σαν ερωτικό παιχνίδι, για να δώσετε μια άλλη διάσταση επικοινωνίας μεταξύ σας. Συζητήστε εάν πιστεύετε ότι υπάρχουν πράγματα που νιώθετε ότι πρέπει να αλλάξουν για να ανανεωθείτε. Τυχεροί αριθμοί: 5, 10, 28, 36, 47.

Υδροχόος 21/1-19/2
Φροντίστε η συμπεριφορά σας να μην είναι περισσότερο προκλητική απ’ ότι χρειάζεται, αν θέλετε να υποστηρίξετε τις θέσεις σας. Αποφύγετε επιπολαιότητες που μπορεί να σας στοιχίσουν ακριβά στο μέλλον. Δείξτε ότι μπορείτε να ελιχθείτε και εντυπωσιάστε ακόμα και τους πιο δύσπιστους. Κάντε αλλαγές μέσα στη σχέση σας για να ανανεώσετε τον συναισθηματικό σας τομέα. Τυχεροί αριθμοί: 8, 14, 28, 30, 46.

Παρθένος 24/8-23/9
Οργανώστε την καθημερινότητά σας με τέτοιο τρόπο, ώστε να μη στερείστε την ηρεμία σας ή βυθίζεστε σε σκέψεις που σας προκαλούν μελαγχολία. Μπορεί κάποιες φορές ο σύντροφός σας να μη συμφωνεί μαζί σας, αλλά εκτιμά το θάρρος της γνώμης σας. Μοιραστείτε τις εμπειρίες της ζωής σας, για να πάρετε με αυτόν τον τρόπο θετική ενέργεια. Μην επιτρέπετε μεσολάβηση τρίτων προσώπων στη σχέση με το σύντροφό σας. Τυχεροί αριθμοί: 9, 18, 24, 35, 40.

Ιχθείς 20/2-20/3
Πρέπει να δείξετε υπομονή και συνέπεια στις προκλήσεις που θα σας γίνουν, για να βάλετε σε εφαρμογή μια ιδέα σας που είναι ιδιαίτερα δύσκολη. Μην ταυτιστείτε με ανθρώπους που δεν ξέρετε καλά και θα σας οδηγήσουν σε λάθος δρόμους. Αποφύγετε άσκοπες συζητήσεις, που σας αναλώνουν και σας ταλαιπωρούν. Μην ξεσπάτε στους γύρω σας, επειδή επιτρέπετε σε άλλους να σας καταπιέζουν. Τυχεροί αριθμοί: 4, 18, 24, 38, 40.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

our.news@live.com