Facebook

Παρασκευή 27 Αυγούστου 2010

Διάθεση παραμονής του Σκόκο βλέπει η ΑΕΚ

Συνάντηση με τους εκπροσώπους του Νάτσο Σκόκο είχε την Παρασκευή ο πρόεδρος της ΑΕΚ Σταύρος Αδαμίδης και οι πρώτες ενδείξεις κάνουν λόγο για θετικό κλίμα ανάμεσα στις δύο πλευρές.









Από την ΑΕΚ υποστηρίζουν πως ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός παρουσιάζεται θετικός στο να ανανεώσει το συμβόλαιό του με την Ένωση έως το 2013 και να δώσει οριστικό τέλος στην φημολογία διαρκείας περί πιθανής αποχώρησής του.

Η διοίκηση των “κιτρινόμαυρων” είναι αποφασισμένη να κάνει την υπέρβαση και να προσφέρει συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές που θα αγγίζουν τα 900.000 ευρώ, συν τα μπόνους. Αυτό ήταν το μήνυμα που πήραν τόσο ο Έλληνας εκπρόσωπος του Σκόκο, Παύλος Διάνης, όσο και ο Αργεντινός Φαμπιάν Σολντίνι κατά τη συνάντησή τους με τον Σταύρο Αδαμίδη.

Όσον αφορά το θέμα του αμυντικού, στην ΑΕΚ λένε ότι μέσα στο Σαββατοκύριακο θα κλείσουν το θέμα. Ο Τσέχος Μάρτιν Γίρανεκ παραμένει το μεγάλο φαβορί, ωστόσο εξακολουθεί να υπάρχει στη λίστα το όνομα του Κιού Γιάλιενς, αλλά και ένα όνομα που δεν έχει γίνει (ακόμα) γνωστό.

Τέλος, ενόψει του αγώνα με την Κέρκυρα οι Λυμπερόπουλος και Δέλλας είναι εξαιρετικά αμφίβολοι, αφού δεν συμμετείχαν στην προπόνηση της Παρασκευής. Το ίδιο ισχύει και για τον Νίκο Γεωργέα. Ο Καλαματιανός δεν ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στο γόνατο και τέθηκε νοκ άουτ από την αναμέτρηση της Πάτρας.







πηγή: www.contra.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

our.news@live.com