Facebook

Δευτέρα 30 Αυγούστου 2010

Πρόγνωση καιρού για 30/08/2010 και 31/08/2010



Πτωτική πορεία ακολουθούν τη Δευτέρα οι τιμές του υδραργύρου, ενώ στα κεντρικά και βόρεια θα σημειωθούν κατά τόπους βροχές. Αναλυτικότερα:



Στην Αττική αναμένονται λίγες νεφώσεις, πρόσκαιρα αυξημένες το απόγευμα στα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3-5 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί μεταξύ 24 και 35 βαθμών Κελσίου.

Λίγες νεφώσεις θα σημειωθούν στη Θεσσαλονίκη τοπικά αυξημένες με πιθανότητα πρόσκαιρης βροχής ή καταιγίδες κυρίως το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2-4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί μεταξύ 20 και 30 βαθμών Κελσίου.

Σε Μακεδονία και Θράκη αναμένονται τοπικές νεφώσεις με σποραδικές βροχές και στα ορεινά λίγες καταιγίδες κυρίως το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί βορειοανατολικοί 3-5 και στα παραθαλάσσια τμήματα και τη Θράκη 5-7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κινηθεί μεταξύ 15 και 30 βαθμών Κελσίου.

Στη δυτική Ελλάδα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Το μεσημέρι και το απόγευμα στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και είναι πιθανό να εκδηλωθούν λίγες καταιγίδες στα ορεινά της Ηπείρου. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2-4 μποφόρ, βαθμιαία βορειοδυτικοί 4-5 και στο βόρειο Ιόνιο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί μεταξύ 17 και 33 βαθμών Κελσίου.

Σε Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια και ανατολική Πελοπόννησο αναμένονται τοπικές νεφώσεις με σποραδικές βροχές κυρίως στα κεντρικά και βόρεια. Πιθανότητα σποραδικών καταιγίδων υπάρχει το απόγευμα στα ορεινά της Θεσσαλίας και της κεντρικής Στερεάς Ελλάδα. Οι άνεμοι θα πνέουν στα βόρεια ανατολικοί βορειοανατολικοί 3-5 και στα παραθαλάσσια τμήματα 6 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση από το απόγευμα και στα νότια δυτικοί 3-5 και στα παραθαλάσσια τμήματα 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί μεταξύ 17 και 35 βαθμών Κελσίου.

Λίγες νεφώσεις προβλέπονται για τις Κυκλάδες και την Κρήτη. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 3-5 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί μεταξύ 22 και 33 βαθμών Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα αναπτύσσονται λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες στα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες νοτιοδυτικές διευθύνσεις 3-4 μποφόρ και στα βόρεια βορειοανατολικοί 4-6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί μεταξύ 22 και 33 βαθμών Κελσίου.



Πρόγνωση καιρού για 31/08/2010

Λίγες νεφώσεις προβλέπονται για την Τρίτη, οι οποίες θα είναι τοπικά αυξημένες στα δυτικά και βόρεια, όπου θα σημειωθούν βροχές και πρόσκαιρες καταιγίδες. Βελτίωση θα επέλθει από το βράδυ και από τα δυτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά και νότια δυτικοί βορειοδυτικοί 4-6 και πρόσκαιρα στα πελάγη 7 μποφόρ. Στα υπόλοιπα θα πνέουν νότιοι 3-5 μποφόρ, οι οποίοι το βράδυ θα στραφούν σε βορειοδυτικούς 5-7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα καταγράψει πτωτική πορεία.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

our.news@live.com