Facebook

Τετάρτη 23 Ιουνίου 2010

Ο T. Θεοδωρίδης σπάει τη σιωπή του μέσα από τη φυλακή! (video)


Το μοντέλο που καταδικάστηκε σε 18 χρόνια κάθειρξης για ναρκωτικά, μιλάει μέσα από τη φυλακή στην εκπομπή "Αξίζει να το δεις".Το μοντέλο που καταδικάστηκε σε 18 χρόνια κάθειρξης για ναρκωτικά, Τεό Θεοδωρίδης, μιλάει μέσα από τη φυλακή στην εκπομπή "Αξίζει να το δεις".

Ο Τεό σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, έδωσε τα δικά του μηνύματα στη συνέντευξη που έδωσε μέσα από την φυλακή στην Τατιάνα Στεφανίδου.

"Κάθομαι δίπλα σε ένα σκουπιδοτενεκέ και νιώθω ακριβώς όπως το περιεχόμενό του. Νιώθω μεγάλη ντροπή και προς τους νέους και προς τους ανθρώπους τού χώρου της μόδας. Είμαι το χειρότερο παράδειγμα προς μίμηση για τους νέους. Όποιος κάνει χρήση ναρκωτικών καταλήγει στη φυλακή."

Το ότι γλύτωσε τα ισόβια, το γνωστό μοντέλο,είναι σίγουρα επιτυχία του δικηγόρου του, Σάκη Κεχαγιόγλου, αφού το εφετείο κακουργημάτων Θεσσαλονίκης έκανε δεκτό τον ισχυρισμό τους και έκρινε τον Τέο Θεοδωρίδη ένοχο αλλά ως τοξικομανή.

Για την απόφαση του δικαστηρίου αναφέρει πως έτσι έκριναν και έτσι αποφάσισαν. "Δεν είχα δικαιολογία. με τις πράξεις μου τους γέμισα όλους ντροπή. Εκμεταλλέυτηκαν την εμπιστοσύνη τους".

Ο ίδιος νιώθει μεγάλη ντροπή και αναφέρει: "Τι να πω για τον εαυτό μου. Δεν αναλογίστηκα καμιά ευθύνη. Γέμισα ντροπή τους γύρω μου. Έγινα κάτι άλλο, συνειδητοποίησα κάτι άλλο".

Παράλληλα, ο Τεό λέει ότι είναι πολύ κακό παράδειγμα και ζητά από τους νέους να είναι πολύ προσεχτικοί. "Είναι κρίμα να θέτουμε τους εαυτούς μας έρμαια, υποχείρια όργανα σε κάποιους ανθρώπους" λέει και προσθέτει ότι επιφυλάσσεται για μια επιστολή που έχει γράψει.

Ακόμη, το γνωστό μοντέλο ισχυρίζεται ότι δεν έχει μπλέξει με το εμπόριο ναρκωτικών. "Αν είχα μπλέξει με το εμπόριο τα πράγματα θα ήταν αλλιώς. Το ήθος μου δεν επιτρέπει να κάνω εμπόριο. Ήμουν μπερδεμένος, βρισκόμουν σε ανεξέλεγκτη κατάσταση", σημειώνει χαρακτηριστικά.

Τέλος, για τη φυλακή λέει ότι: "Η φυλακή μπορεί να είναι καταστροφική ή μπορεί να γίνει η ευκαιρία για τη μεγάλη αλλαγή" και εξομολογείται πως εκείνος θέλει να αλλάξει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

our.news@live.com