Facebook

Παρασκευή 25 Ιουνίου 2010

Ο εκατομμυριούχος που έγινε pizza boy!


Σε πιτσαρία εργάζεται για λιγότερα από 10 δολάρια την ώρα, ο πρώην εκατομμυριούχος λομπίστας Τζακ Αμπράμοφ, όπως έγραψαν την Πέμπτη (24/6) οι New York Times.
Ο Αμπράμοφ ήταν ένας ζάμπλουτος λομπίστες και μάλιστα από τους πιο ισχυρούς στην Ουάσινγκτον, μέχρι που καταδικάστηκε για υποθέσεις διαφθοράς, απάτης και αισχροκέρδειας και πέρασε 3,5 χρόνια πίσω από τα κάγκελα της φυλακής.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, τώρα ο Αμπράμοφ αποφυλακίστηκε και εργάζεται στην πιτσαρία Tov Pizza στη Βαλτιμόρη στα πλαίσια του προγράμματος αποκατάστασης πρώην κρατουμένων.

Ο ιδιοκτήτης της πιτσαρίας υποστηρίζει ότι δεν είναι το τέρας που νομίζουν όλοι ότι είναι, αντίθετα, είναι πολύ συνεργάσιμος και ευγενικός με τους πελάτες!

Ο Τζακ Αμπράμοφ είχε μεσουρανήσει τη δεκαετία του 1990 και είχε βγάλει πολλά εκατομμύρια στο πλευρό των Ρεπουμπλικανών με απαύγασμα την εκλογή του Τζορτζ Μπους Τζούνιορ το 2000 όπου είχε γίνει ο ισχυρότερος όλων.

Καταδικάστηκε σε σχεδόν έξι χρόνια φυλάκιση για απάτη που αφορούσε την αγορά ενός κρουαζιερόπλοιου-καζίνο στη Φλώριντα.

Έχει επίσης δηλώσει ένοχος σε μία υπόθεση διαφθοράς στην οποία εμπλέκονταν και ανώτεροι αξιωματούχοι του Ρεμπουμπλικανικού κόμματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

our.news@live.com