Facebook

Τετάρτη 23 Ιουνίου 2010

Προβλέψεις Τετάρτη 23-06-2010 (mundial 2010) Μπείτε http://prognostoixima.blogspot.com/


ΗΠΑ - ΑΛΓΕΡΙΑ (1)
Οι Ηπα θέλουν την νίκη για να περάσουν στην επόμενη φάση χωρίς να τους ενδιαφέρει τι θα γίνει στον άλλο αγώνα του ομίλου.

Οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα θέτει σε κίνδυνο τις Ηπα αφού με ισοπαλία σε αυτό το match και νίκη της Αγγλίας περνάει η Αγγλία και η Σλοβενία. Η Αλγερια από την άλλη, με νίκη έχει και αυτή της ελπίδες της για πρόκριση αλλά δεν νομίζω οτι μπορεί να τα καταφέρει...

ΣΛΟΒΕΝΙΑ - ΑΓΓΛΙΑ (under και 2)
Οι Άγγλοι θέλουν μόνο την νίκη απέναντι στην Σλοβενία. Και παρότι δεν έπαιξαν καλή μπάλα στα προηγούμενα παιχνίδια θα προσπαθήσουν και πιστεύω οτι θα καταφέρουν να πάρουν τον αγώνα και μαζί με αυτόν και την πρόκριση. Το παιχνίδι λογικά θα είναι κλειστό και έτσι το under είναι πολύ πιθανό!

ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ - ΣΕΡΒΙΑ (2)
Οι Σέρβοι παίζουν απέναντι στην Αυστραλία η οποία αγωνιστικά είναι η κατώτερη ομάδα του ομίλου. Θα κυνηγήσουν την νίκη η οποία τους δίνει την πρόκριση χωρίς να τους ενδιαφέρει τη θα γίνει στο άλλο match. Ωστόσο και με την ισοπαλία μπορούν να περάσουν, αλλά θα πρέπει στο άλλο παιχνίδι να νικήσει η Γκάνα, αλλιώς και με ισοπαλία και με νίκη της Γερμανίας δεν προκρίνοντε οι Σέρβοι αφού στα goal είναι πιο πίσω και από τους 2.

ΓΚΑΝΑ - ΓΕΡΜΑΝΙΑ (2)
Δεν υπάρχουν περιθώρια λάθους. Και οι 2 ομάδες θέλουν την νίκη για να περάσουν αυτόματα στην επόμενη φάση. Το χ θα βόλευε και τους 2 εάν ήξεραν οτι η Σερβία έχει λήξει και αυτή στο χ ή έστω οτι έχασαν, καθώς στην ισοβαθμία οι Γερμανοί περνάνε την Αυστραλία στα goal. Το παιχνίδι θα είναι αμφίρροπο με τους Γερμανούς όμως να διαθέτουν καλύτερη ομάδα και πιστεύω οτι μπορούν να πάρουν την νίκη εύκολα η δύσκολα.

Περισσότερα : http://prognostoixima.blogspot.com/





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

our.news@live.com